IMG_5114

Bar school

Základný barmanský kurz je v dnešnom „barovom“ svete ľahko prístupný a preto ho my robíme spôsobom aby bol naozaj prínosom.

image (21)

Kurz je navrhnutý pre začínajúcich barmanov aj laikov , ktorí chcú len začať alebo už začali a nie je im

umožnene vo svojej profesií alebo záľube rasť. Výhodou našej barmanskej školy je vzdelávanie sa

za reálne fungujúcim barom v ktorom vzrástlo niekoľko barmanov, ktorí sa zúčastňujú rôznych

súťaží a robia nášmu remeslu dobré meno nie len u nás na Slovensku ale aj vo svete.

Čo to pre nás a Vás znamená?

Intenzívne : dva dni, nie tri- štyri, ale dva dni barového umenia , tréning a škola, ktorá bude

aplikovateľná nie len teoreticky, ale hlavne prakticky tak ako sa robí u nás už 7 rokov- v cocktailových

baroch Amante a svetových baroch.

Škola: u nás sa budete samozrejme učiť ale nie len formou diktovania a robenia si poznámok, ktoré

niekedy stratíte. Barmanstvo je cesta, na ktorú Vás nasmerujeme a zabalíme Vám na ňu základ, na

ktorej už nebudete musieť isť peší a sám. Naštartujete, rozbehnete sa a s nasledovnou vášňou,

pokorou, láskou, trpezlivosťou, nadšením a inovativnosťou budete môcť povedať „spravil

som to čo je moja práca“ ale nie peniazmi a povrchnosťou ale srdcom a cieľavedomosťou.


Adresy školisiek


Amante Trenčín
Farská 4
911 01
Trenčín

Amante Púchov
Požiarna 1645/8
020 01
Púchov


KTO JE BARMAN:

ALKOHOL:
Rozdelenie
História
Porovnanie
Výroba

HISTÓRIA COCKTAILOV:
Vznik a ich vývoj časom

INVENTÁR :
„Náradie“ barmana
Barové sklo

PRÁCA S JIGGROM A FREE POURING:
Správne dávkovanie s odmerkou a bez

ĽAD:
Kvalita a druhy

SPÔSOBY MIEŠANIA COCKTAIOV:
boston shake
troj dielny shaker
mixglass,
stirovanie
swizzle
throwing

STAGE:
Predpríprava a príprava zábaria

ZÁKLADNÉ COCKTAILY:
Príprava svetovo- najznámejších cocktailov

GARNITÚRA :
Ozdoby z ovocí, zeleniny, bylín…

TWIST & FANCY:
Ako improvizovať a nepokaziť

ETIKETA:
Vystupovanie
Komunikácia s hosťom – verbálna/neverbálna
- rozdelenie alkoholu, výroba alkoholu,
- destilovanie, história a vznik cocktailu
-porovnanie alkoholu
-základne cocktaily
-bamanská etiketa: vystupovanie komunikácia s hosťom
-perfekt serv ?
-barový inventár
-príprava základných, svetových a novodobých cocktailov
-twist & fancy cocktails
-ľad

BARMANSKÁ ETIKETA:
Základy
Spôsoby komunikácie – verbálna / neverbálna


Minimálny počet žiakov:3 a maximálny počet žiakov:9.
Cena barmanskej školy: 140 € za 2 dňový intenzívneho tréningu.